Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Модель:
crl-04597
Артикул:
crl-04597
Виробник:
BIOCODE
Наявність:
Є в наявності
3402 грн.

Доставка:
Самовивіз Сьогодні Безкоштовно

Експрес доставка 1 день 100 грн

Самовивіз "Нова пошта" 2-5 днів від 50 грн

Кур'єром "Нової пошти" 2 дні від 60 грн

Оплата:

Готівкою, безготівково, VISA / Mastercard, GooglePay, ApplePay


Обмін / повернення:

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, згідно з законом України "Про захист прав споживачів України"

Принцип роботи іммобілайзерів Biocode (відео)хттпс://юту.бе/дчягЧДобаХс

Опис Biocode-auto M10 INT:

Пам'ять на 10 відбитків пальців.

Biocode Auto-M10 Intстворена на базі системиBiocode Auto-M10і відрізняється від неї наявністю інтеграційних виходів, що дозволяють з'єднати в потужний протиугінний комплекс практично будь-які охоронні системи з наявних зараз на ринку.

Автомобільна протиугінна системаBiocode Auto-M10призначена для створення потужного автомобільного охоронного комплексу, що перешкоджає викраденню та захопленню. Передбачені інтеграційні виходи можуть бути підключені до сигналізації, контролера центрального замку, різних супутникових і радіоканальних систем стеження, дозволяючи повністю контролювати і попереджати спроби угону і несанкціонованого проникнення в автомобіль.

За допомогою спеціального сканера система визначає власника на його відбитку пальця, що виключає будь-які можливості перехоплення сигналу. Мініатюрний ємнісний сканер відрізняється простотою установки та органічно вписується в інтер'єр салону.

Порівняння відбитка відбувається за десятками параметрів і дає 100% гарантію у впевненому зчитуванні за різних умов. Завдяки застосуванню інтелектуальних цифрових реле дистанційного блокуванняRDU, керованих штатною електропроводкою, при несанкціонованому доступі двигун автомобіля буде надійно заблокований.

У разі використання релеRDUблокування двигуна відбувається після включення запалювання, а реле RDD з датчиком руху дозволяють підтримувати дистанційний автозапуск і блокування двигуна з початком руху автомобіля.

Зверніть увагу! Реле RDU і RDUK не мають вбудованого датчика руху, тому автозапуск з даним типом реле працювати не буде (відразу після включення запалювання система проводить ідентифікацію власника. Якщо не прикласти палець до сканера або буде доданий не прописаний у системі палець, двигун заблокується).

Цифрові реле дистанційного блокування у виконанні із нормально замкнутими контактами забезпечують захист від пошуку заблокованих ланцюгів автомобіля за допомогою діагностичного обладнання. Для підвищення скритності установки релеRDUвиконані у вигляді звичайних штатних автомобільних реле. А конструктивне виконання реле RDUK дозволяє здійснювати його встановлення шляхом вплетення в косу штатної електропроводки автомобіля. Кількість реле, що встановлюються в автомобілі, не обмежена.

До системи можна підключити реле RZ для керування електромеханічним замком капота, що дозволить створювати протиугінний комплекс із захистом блокувань, розташованих у підкапотному просторі. Установка на автомобіль електромеханічного замку капота з керуванням по відбитку пальця, значно підвищує угоностійкість автомобіля та унеможливлює зняття блокувань викрадачами.

Biocode Auto-M10 Intмає низку протирозбійних функцій, що перешкоджають силовому захопленню автомобіля. Це контроль за відкриттям дверей водія, а також спеціальний режим "тривожний палець" - коли власник, у разі вимушення його зловмисниками завести двигун, прикладає до сканера палець, статус якого в базі даних користувачів є "тривожним", і через 5 хвилин відбувається блокування двигуна.

Програмне забезпечення, що входить у комплект поставки, дозволяє легко проводити налаштування різних режимів роботи системи, варіанти налаштування сигналів на інтеграційних виходах дозволять установнику розробити будь-який потрібний сценарій протидії тим чи іншим діям зловмисників.Biocode Auto-M10 Int, наприклад, може дозволити, як відразу заблокувати рух автомобіля при спробі викрадення або захоплення машини, так і потай надіслати тривожний сигнал на пульт оперативного чергового, у разі обладнання автомобіля системою стеження. Гнучкість налаштування дозволяє з'єднати в єдиний комплекс практично будь-які охоронні системи, що є зараз на ринку.

Система може бути встановлена ​​у будь-які автомобілі та не порушує роботу штатної електроніки. Нова технологія передачі даних, в якій використовується оригінальний спосіб модуляції, забезпечує неможливість перехоплення сигналу керування код-грабер.

Відгуків: 0
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Похожие товары
Парктронік Tiger TG-P8 чорний
2007 грн.
Автосигналізація Sheriff ZX-940 без сирени
24v: ні CAN модуль: ні GSM модуль: ні Slave режим: ні Автозапуск: ні
3616 грн.
Рамка перехідна ACV 281320-10 VW Golf V/Touran (03->)
Марка авто: Skoda Модель автомобіля: Transporter (T5) (03-15).
685 грн.
Рамка перехідна ACV 281320-08 Audi A3/A6
Марка авто: Seat Модель автомобіля: Scudo II (270) (07-16)
300 грн.
Рамка перехідна ACV 281320-04 Audi A2/A3/A4/A6
Марка авто: Audi Модель автомобіля: A6 (C5/4B) (97-04)
320 грн.